Хочете дізнатися найпотаємніші секрети вашої свідомості? Цей тест за хвилину здатний розповісти про вас усе, і навіть більше. Відповідайте чесно, що ви побачили першим на зображенні? Нижче прочитайте свій результат.

Велике зображення обличчя чоловіка

Ви - дуже відкрита, чесна, але досить прямолінійна людина. Іноді такі якості заважають вам, тому що всі навколишні намагаються скористатися вашим характером.

Дама з парасолькою

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Ви - творча особистість, причому досить вразлива.

Вітрильник

Ви - справжній мрійник та оптиміст, але часто літаєте в хмарах. Вам потрібно більш реально дивитися на речі і припинити так безмежно довіряти людям.

Місто і дим з труби

Ви - справжній аналітик з технічним сладом розуму, який дуже прашгатично дивиться на речі.

Сонце

Ви - яскрава, творча і просто екстраординарна людина. Вам не потрібно підлаштовуватися під чужі правила, ви самі їх створюєте.

Раніше повідомлялося, що дослідження стверджують, що тести на мислення пророкують смерть.

Згідно з дослідженням з Університету Людвіга-Максиміліана в Німеччині, пацієнтам, які відчувають складнощі з вирішенням простих завдань, в два рази складніше займатися елементарними побутовими діями, пише Daily Mail.

У рамках експерименту вчені проаналізували дані 274 пацієнтів на їх мобільність і вміння виконувати найпростіші домашні завдання.

Як стверджують медики, проблеми з рішенням елементарних тестів — дзвоник, що порушено деякі функції мозку, зокрема кровообіг, що призводить до високого тиску і хвороби серця.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про тест, який здатний пройти тільки людина з ідеальним колірним зором.

Раніше Знай.uа повідомляв, що опубліковано нові тести з правилами дорожнього руху.

Також Знай.ua писав, що вчені вирішили піти на цікавий експеримент. Вони запропонували нагороду екстрасенсам, парапсихологам та іншим любителям пересувати предмети на відстані силою думки. При чому досить не малу – 10 тисяч доларів.