Забавна парочка бобрів прославилася на весь світ завдяки своїй витівці. В американському штаті Массачусетс камери відеоспостереження зняли пару зубастих друзів, яка зайшла в супермаркет за смачненьким і почали оглядати все навколо. Про незвичайних покупців розповів американський портал.

За припущенням працівників торгової точки Cumberland Farms, милі тварини завітали до них у пошуках дешевих закусок. Але по всій видимості те, що шукали, не знайшли. Так як один з них досить швидко покинув магазин, а другий деякий час розгулював по торговому залу. Один з бобрів пішов майже відразу, тоді як іншому знадобилася допомога продавця.

На щастя, на допомогу прийшли співробітники, які ввічливо проводили нерозторопного бобра до виходу. Однак, перед цим, маленькому звірку влаштували невелику фотосесію, як для справжньої зірки. А бобер не був проти.

За словами співробітників, бобри прогулялися до супермаркету від сусідньої річки Nashua.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Менш кумедна історія сталася в Росії. Там бобер залишив без світла півтори тисячі людей. Інцидент стався в Солтонському районі Алтайського краю.

"Персонал "Алтайенерго" оперативно намагається повернути електрику в будинки жителів Солтонського району, якого вони втратили з вини бобра. Диверсію звір зробив, зваливши погризене їм же дерево на лінію електропередачі (ЛЕП) 10 кіловольт з-за її меж охоронної зони. Тварина залишила без електрики півтори тисячі осіб", — розповіли в компанії.

У компанії скаржаться, що не в перший раз стикається з такою проблемою, бори часто стають причинами збоїв в роботі електропостачання і не тільки. Так, кілька років тому тварини знеструмили селище Бобровка.

Нагадаємо, 28-річний житель Великобританії Джордан Дойл нарешті зважився зробити пропозицію руки і серця своїй коханій. Оскільки Мері (обраниця чоловіка) дуже любить видр, він вирішив зробити особливий для них момент незабутнім.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Америці в одному з маленьких містечок Каліфорнії стався кумедний епізод з хижим звіром. Ведмідь вирішив відвідати відділення поліції і спокійно через двері увійшов у будинок, розташований поблизу шосе. Візит клишоногого зафіксували камери спостереження.

Також "Знай.uа" писав, в одному з американських зоопарків у Новому Орлеані вирвався з клітки ягуар Валеріо. За той недовгий час, поки він перебував на волі, звір встиг загризти на смерть шістьох тварин і поранити ще трьох.