Туристи вийшли на промисел лосося в парку Катмай на Алясці, щоб зробити селфі з ведмедями, і були зняті веб-камерою парку, коли глядачі прямої трансляції попередили владу.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Троє п'яних туристів, які були зняті на камеру, стояли занадто близько до ведмедів, що полювали в дикій природі. Чоловіки, які робили селфі, були засуджені до тюремного ув'язнення плюс тисячі фунтів стерлінгів у вигляді штрафу.

Девід Енгельман, 56 років, з Нью-Мексико, і Рональд Дж. Енгельман, 54 роки, і Стівен Томас, 30 років, обидва з Аляски, визнали себе винними в тому, що залишили стежку в парку Катмай на Алясці, щоб наблизитися до годуючих тварин.

Туристи вийшли на полювання за лососем, щоб зробити селфі, і були зняті веб-камерою парку, коли глядачі прямої трансляції попередили владу.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Суддя Метью Скоубл назвав їх поведінку "п'яним пустощами і ляпасом тим, хто там був".

Фото з ведмедями

Насправді інцидент стався восени 2018 року, але тепер слідчі Служби національних парків впізнали чоловіків за допомогою запису прямої трансляції.

Всі три були оштрафовані на 3000 доларів кожен і отримали рік випробувального терміну, гроші підуть на користь Katmai Conservancy, некомерційної організації, яка стежить за роботою парку.

Девід і Рональд Енгельман також були засуджені до одного тижня тюремного ув'язнення, а Стівен Томас отримав 10-денний термін.

Крім того, кожному обвинуваченому забороняється входити в будь-який Національний парк протягом одного року.

"Поведінка цих трьох людей не тільки поставила під загрозу інших відвідувачів і фахівців з охорони дикої природи в Брукс-Фоллс, але і потенційно поставила під загрозу життя ведмедів", — сказав адвокат с.Лейн Такер.

Фото з ведмедями

Адвокат додав, що, якби витівка призвела до травм або навіть смерті, тварин довелося б знищити, і туризм в цьому районі також сильно постраждав би.

За словами представника служби національних парків, чоловіки пізніше були ідентифіковані камерами відеоспостереження в місцевому барі.