Норм виріс у релігійній сім'ї в Північній Кароліні, приєднавшись до духовенства у віці 18 років.

Він був одружений на жінці протягом 28 років, але зрозумів, що він гетеросексуальний, в 1997 році, коли він зіткнувся з групою чоловіків, працюючи міністром кампуса коледжу. Побачивши, як вони вийшли, він подумав: "Я гей".

Про це повідомляє американське видання "DailyStar".

Двадцять років по тому, в 2017 році, він зняв свій перший фільм з рейтингом "Для дорослих".

Норм поділився своєю історією в документальному фільмі Channel 5 2019 року "OAPS On The Game: The Sex Business".

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Він згадував: "Мій сусід по дому запитав мене, чи буду я зніматися у фільмі. Мене запросили, і раптом вся ця увага звернена на мене. Це майже як вечірка, це одна з речей, які я захоплюю в цьому способі робити п*рно."

Норм Селф, кадр з відео

Ховатися в тіні було тим, що Норм занадто добре знав, і він хоче дати іншим впевненість в тому, що вони можуть бути самими собою.

Колишній священнослужитель, якому зараз 88 років, знявся в декількох фільмах для дорослих.

У бесіді з Huffington Post після створення свого першого фільму він сказав: "Це було чудово! Як же інакше? [Я був] в благословенній сільській місцевості, оточений акторським складом і командою люблячих, компетентних, підтримуючих братів, повних рішучості поділитися благою звісткою про цілющу силу задоволення. Що може бути більш чудовим? І якщо ви бачили відео з "виступом" двох чарівних моделей, чого ще вам може не вистачати?"

Норм Селф, кадр з відео

Норм, якому не платять за його фільми, розповів документальному фільму Channel 5, що він нервував через те, що церква може подумати про його нову "роботу", але він зважився порушити табу.

Він сказав: "Я думав, хтось може образитися, а хтось захоче викреслити мене з адресної книги, але я не переймаюсь, тому що це їхня боротьба. Моя проблема з церквою полягає в тому, що секс рідко розглядається як радісна частина духовного життя. Якщо я прийму "титул" "міністра еротичної освіти" , це означатиме викорінення помилкових повідомлень, встановлених суспільством, про те, що секс в кращому випадку підозрілий, а в гіршому - зло, і що його практика суворо обмежена репродукцією виду і не для задоволення".

Нагадаємо, що п'яних туристів засудили до тюремного ув'язнення: робили селфі з бурими ведмедями.

Раніше ми повідомляли, що жінка-охоронець в'язниці була викрита у стосунках з вбивцею: знайдено "хтиві" листи.