Життя досить складне, і бувають ситуації, коли без сторонньої допомоги не можна вирішити будь-яку проблему чи завдання.

Астологи вважають, що не всі знаки Зодіаку можуть надати вам належну підтримку. Хтось із них завжди ставить себе в основу, а хтось може нашкодити своєю нерішучістю.

Допомога. Фото Freepik

Лев

Леви часто бувають егоїстичними, і у них зазвичай є свої справи, які явно важливіші за ваші. Якщо ви звернетеся до них зі своєю проблемою, існує ризик, що вони перевернуть розмову на себе та свої труднощі. І хоча Леви чудово зберігають самовладання у стресових ситуаціях і знають, як знайти світло в кінці темного тунелю, вони, як правило, дбають лише про себе.

Стрілець

Стрільці дуже оптимістичні і щиро вболіватимуть за вас, щоб ви вийшли переможцем із будь-якої скрутної ситуації. Але коли справа доходить до пропозиції корисної допомоги, вони, мабуть, відмовляться. Проблема полягає в тому, що представники знаку часто уникають зобов'язань та відповідальності. Непостійність Стрільців і надто позитивний погляд на світ завадять вам, коли потрібно все спланувати та обміркувати. Під час кризи вам знадобиться хтось більш практичний та надійний.

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Гороскоп, зображення: Pinterest

Риби

Риби можуть бути нерішучими та надмірно емоційними, коли опиняються у стані невизначеності. Коли потрібно діяти швидко і дотримуватися чіткого плану, представникам цього знака краще не дзвонити. Їм теж важко відокремити свої особисті почуття та об'єктивно поглянути на ситуацію. Риби не люблять конфронтації, і під час кризи часто стають неефективними. При цьому вони можуть підставити плече, коли потрібно поплакати чи поділитись переживаннями.

Нагадаємо про місячне затемнення 18 вересня у Рибах: як зміниться життя знаків Зодіаку вже за кілька днів.

Раніше ми повідомляли, що загострення війни, повернення людей з минулого та вплив на сім'ю: що принесе Плутон у Козорозі.